Advies en begeleiding bij uw aanbesteding beveiliging en/of receptie

Het creëren van een veilige én gastvrije werkomgeving is essentieel voor organisaties. Een medewerker die zich veilig voelt op het werk is meer betrokken bij de organisatie. Maar ook gasten en bezoekers wil je een welkom gevoel geven. Het implementeren van een gastvrijheidsconcept, zonder dat dit ten koste gaat van het veiligheidsniveau, is goed mogelijk. Mede door de maatschappelijke en technologische ontwikkelingen krijgt de inzet van beveiligingstechniek (zoals cameratechniek, alarmbewaking, automatische detectie) een steeds grotere rol. Beveiligingstechniek wordt ingezet ter vervanging of ondersteuning van de fysieke (object)beveiliging op locatie. Dit maakt het mogelijk dat de beveiliger op locatie meer tijd heeft voor preventieve signalering én een hospitality rol kan vervullen, al dan niet in samenwerking met de receptie.

Aanbesteding beveiliging en/of receptie 

Wilt u uw beveiligingsdienstverlening en/of receptiedienstverlening aanbesteden en heeft u behoefte aan specialistische ondersteuning en aanbestedingsadvies? VFM is als facilitair adviesbureau uw specialist voor aanbestedingen op het gebied van beveiliging en receptie. Sinds onze oprichting in 1998 begeleiden en adviseren wij organisaties over beveiligingsdienstverlening, beveiligingstechniek en receptiedienstverlening. Wij adviseren over veiligheidsborging, ontwikkelen hospitality concepten en begeleiden aanbestedingen. Onze consultants hebben de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij zowel een reguliere als Europese aanbesteding beveiliging en receptie. 

Afhankelijk van uw vraag en behoefte ondersteunen wij u bij het ontwikkelen van een inkoopstrategie, aanbestedingsbeleid, het aanbestedingsproces en/of het schrijven van de aanbestedingsdocumenten. Hierbij kunnen wij diverse rollen vervullen: procesbegeleider, inhoudsdeskundige of projectmanager.  

Doordat onze consultants zich dagelijks bezighouden met aanbestedingen beveiliging, kennen zij de beveiligingsmarkt als geen ander. Of het nu gaat om een onderhandse aanbesteding, Europese aanbesteding beveiliging of Best Value Procurement. Met hun inkoopexpertise, marktkennis en juridische ondersteuning staan zij garant voor een efficiënte, zorgvuldige en succesvolle uitvoering van uw inkoopproces. Naast jarenlange ervaring, hebben onze consultants gerichte inkoop- en projectmanagementopleidingen gevolgd en worden jaarlijks bijgeschoold op het gebied van Europese aanbestedingsregels. 

VFM kent een modulaire aanpak, wat betekent dat wij uw partner op de afzonderlijke onderdelen en het geheel kunnen zijn. Bent u benieuwd naar wat onze consultants voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek! 

Naast begeleiding bij uw aanbesteding beveiliging en receptie kunnen wij u ook adviseren en helpen bij het opstellen van een succesvolle sourcingstrategie, inkoopstrategie of inkoopbeleid. Voor zowel beveiliging, receptie als alle andere facilitaire diensten.  

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord