Advisering en begeleiding bij uw aanbesteding catering

Eten en drinken is een belangrijke voedingsbodem voor tevreden medewerkers. Het zorgt voor rust; een moment voor jezelf, loskomen van de dagelijkse hectiek, het stimuleert creativiteit en geeft tijd om na te denken. Daarnaast zorgt het voor verbinding; het ontmoeten van collega’s in een andere sfeer op een gezellige manier en aandacht voor elkaar. En ten slotte draagt het bij aan de vitaliteit van medewerkers; door gezond en regelmatig te eten met aandacht voor duurzame producten. Eten en drinken is een satisfier; het geeft voldoening.

Aanbesteding catering

Wilt u uw catering aanbesteden en heeft u behoefte aan specialistische ondersteuning en aanbestedingsadvies? VFM is als facilitair adviesbureau uw specialist voor catering aanbestedingen. Sinds onze oprichting in 1998 begeleiden en adviseren wij organisaties bij het ontwikkelen catering concepten en aanbesteding. Onze consultants hebben de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij zowel een reguliere als Europese aanbesteding catering.

Doordat onze consultants zich dagelijks bezighouden met catering vraagstukken, kennen zij de markt als geen ander. Of het nu gaat om een onderhandse aanbesteding, Europese aanbesteding of Best Value Procurement. Met hun inkoopexpertise, marktkennis en juridische ondersteuning staan zij garant voor een efficiënte, zorgvuldige en succesvolle uitvoering van uw inkoopproces. Naast jarenlange ervaring, hebben onze consultants gerichte inkoop- en projectmanagementopleidingen gevolgd en worden jaarlijks bijgeschoold op het gebied van Europese aanbestedingsregels.

Naast begeleiding bij uw aanbesteding catering kunnen wij u ook adviseren en helpen bij het opstellen van een succesvolle sourcingstrategie, inkoopstrategie of inkoopbeleid. Voor zowel catering als alle andere facilitaire diensten. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met in gesprek. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord