Advies en begeleiding bij uw aanbesteding Integrated Facility Management (IFM)

Van Single Service naar Integrated Facility Management (IFM)

Uw facilitaire organisatie werkt momenteel samen met een groot aantal leveranciers waarbij u per dienst de expert in de markt heeft gecontracteerd. Nu lopen deze Single Service contracten binnenkort af en overweegt u een stap te maken naar een multiservice contract of een Integrated Facility Management (IFM) contract. Uw facilitaire organisatie heeft zich ontwikkeld en wil meer fungeren als regieorganisatie, waarbij u de operatie en (een deel van) het tactisch management wilt uitbesteden. Een Integrated Facility Management contract past daar mogelijk goed bij.  

Heroverwegen Integrated Facility Management (IFM) 

Of misschien heeft u al een contract voor Integrated Facility Management (IFM) welke binnenkort afloopt en wilt u heroverwegen of dit nog steeds het beste past bij uw (facilitaire) organisatie. Ontwikkelingen in uw organisatie en de maatschappij kunnen ertoe leiden dat u meer grip wil krijgen op (onderdelen van) de dienstverlening, waardoor een multiservice of Single Service contract meer passend kan zijn.  

Sourcingsstrategie en aanbesteding Integrated Facility Management (IFM) 

In beide situaties kan VFM u helpen met het opstellen van een sourcingsstrategie. Wij leggen hierbij de verbinding tussen het gevraagde dienstverleningspakket, uw organisatiedoelen, uw facilitaire organisatie en de leveranciersmarkt. En wij adviseren over het toepassen en inrichten van verschillende sourcingsmodellen (single service, multiservice en IFM). 

Ook is VFM is uw specialist voor aanbestedingen op het gebied van Integrated Facility Management. Onze consultants hebben de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij zowel een reguliere als Europese aanbesteding Integrated Facility Management (IFM). 

Afhankelijk van uw vraag en behoefte ondersteunen wij u bij het ontwikkelen van een inkoopstrategie, aanbestedingsbeleid, het aanbestedingsproces en/of het schrijven van de aanbestedingsdocumenten. Hierbij kunnen wij diverse rollen vervullen: procesbegeleider, inhoudsdeskundige of projectmanager.  

Doordat onze consultants zich dagelijks bezighouden met aanbestedingen in de facilitaire markt, kennen zij de branche als geen ander. Of het nu gaat om een onderhandse aanbesteding, Europese aanbesteding of Best Value Procurement. Met hun inkoopexpertise, marktkennis en juridische ondersteuning staan zij garant voor een efficiënte, zorgvuldige en succesvolle uitvoering van uw inkoopproces. Naast jarenlange ervaring, hebben onze consultants gerichte inkoop- en projectmanagementopleidingen gevolgd en worden jaarlijks bijgeschoold op het gebied van Europese aanbestedingsregels. 

VFM kent een modulaire aanpak, wat betekent dat wij uw partner op de afzonderlijke onderdelen en het geheel kunnen zijn. Bent u benieuwd naar wat onze consultants voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek! 

Naast begeleiding bij uw aanbesteding Integrated Facility Management kunnen wij u ook adviseren en helpen bij het opstellen van een succesvolle sourcingstrategieinkoopstrategie of inkoopbeleid

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord