Advies en begeleiding nodig bij uw aanbesteding schoonmaak?

Wilt u uw schoonmaak aanbesteden en heeft u behoefte aan specialistische ondersteuning en aanbestedingsadvies? VFM is als facilitair adviesbureau uw specialist voor schoonmaak aanbestedingen. Sinds onze oprichting in 1998 begeleiden en adviseren wij organisaties bij schoonmaak aanbestedingen en kwaliteitsvraagstukken. Onze consultants hebben de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij zowel een reguliere als Europese aanbesteding schoonmaak.

Afhankelijk van uw vraag en behoefte ondersteunen wij u bij het ontwikkelen van een inkoopstrategie, aanbestedingsbeleid, het aanbestedingsproces en/of het schrijven van de aanbestedingsdocumenten. Hierbij kunnen wij diverse rollen vervullen: procesbegeleider, inhoudsdeskundige of projectmanager. 

Doordat onze consultants zich dagelijks bezighouden met schoonmaak aanbestedingen, kennen zij de schoonmaakbranche als geen ander. Of het nu gaat om een onderhandse aanbesteding, Europese aanbesteding schoonmaak of Best Value Procurement. Met hun inkoopexpertise, marktkennis en juridische ondersteuning staan zij garant voor een efficiënte, zorgvuldige en succesvolle uitvoering van uw inkoopproces. Naast jarenlange ervaring, hebben onze consultants gerichte inkoop- en projectmanagementopleidingen gevolgd en worden jaarlijks bijgeschoold op het gebied van Europese aanbestedingsregels.

VFM kent een modulaire aanpak, wat betekent dat wij uw partner op de afzonderlijke onderdelen en het geheel kunnen zijn.
Bent u benieuwd naar wat onze consultants voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek!

Naast begeleiding bij uw schoonmaakaanbesteding kunnen wij u ook adviseren en helpen bij het opstellen van een succesvolle sourcingstrategie, inkoopstrategie of inkoopbeleid. Voor zowel schoonmaak als alle andere facilitaire diensten. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord