Aanbesteding facilitaire dienst(en)

Wilt u uw facilitaire dienst(en) aanbesteden en heeft u behoefte aan specialistische ondersteuning een aanbestedingsadvies? VFM is als facilitair adviesbureau uw aanbestedingsspecialist. Onze consultants hebben de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het aanbesteden van zowel single services, multiservices en total facility management van alle facilitaire processen.

Onze consultants kunnen u begeleiden bij het ontwikkelen van een inkoopstrategie, aanbestedingsbeleid, het aanbestedingsproces en het schrijven van de aanbestedingsdocumenten. Afhankelijk van uw vraag en behoefte kunnen wij de rol van procesbegeleider, inhoudsdeskundige of projectmanager vervullen.

Doordat onze consultants zich dagelijks bezighouden met inkoopvraagstukken, aanbestedingsadvies en aanbestedingsbeleid kennen zij de markt als geen ander. Of het nu gaat om een onderhandse aanbesteding, Europese aanbesteding of Best Value Procurement. Met hun inkoopexpertise, marktkennis en juridische ondersteuning staan zij garant voor een efficiënte, zorgvuldige en succesvolle uitvoering van uw inkoopproces. Naast jarenlange ervaring, hebben onze consultants gerichte inkoop- en projectmanagementopleidingen gevolgd en worden jaarlijks bijgeschoold op het gebied van Europese aanbestedingsregels.

VFM kent een modulaire aanpak, wat betekent dat wij uw partner op de afzonderlijke onderdelen en het geheel kunnen zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord