Een succesvolle sourcingstrategie 

Gaat u binnenkort aanbesteden of twijfelt u over het al dan niet in eigen beheer houden of uitbesteden van dienstverlening? Dan is dit het moment om na te denken over uw sourcingstrategie.

Weloverwogen sourcing leidt tot toegevoegde waarde voor uw organisatie. Verbinden is hierin het toverwoord. Een sourcingstrategie legt verbinding tussen het dienstverleningspakket, de organisatiedoelen, uw facilitaire organisatie en de leveranciersmarkt.

VFM ondersteunt en adviseert u in het komen tot een sourcingstrategie die het beste past bij uw organisatie. Wij stellen een gedegen plan op dat inzage geeft in verschillende sourcingscenario’s. Vervolgens adviseren wij u in uw keuze. Hierin is aandacht voor onder andere het portfolio, aansturing, (juridische) risico’s en de consequenties voor personeel en de organisatie. 

Het gekozen scenario is het startpunt voor het vervolgproces. VFM heeft brede kennis en ervaring in huis waarmee zij u kan ondersteunen bij de implementatie van noodzakelijke organisatiewijzigingen, het vastellen van een inkoopstrategie en/of het aanbesteden van dienstverleningscontracten

Bent u nieuwsgierig naar wat een sourcingstrategie voor uw organisatie kan bijdragen? Lees hier hoe wij Movares begeleid hebben bij het heroverwegen en aanpassen van de sourcingsstrategie. Van een model waarbij de facilitaire diensten deels in eigen beheer waren georganiseerd naar een model waarbij is gekozen voor volledige uitbesteding. 

Infographic sourcing| in 4 stappen naar best fit dienstverlening

Wilt u meer lezen over sourcing? Download onze infographic met de vier stappen om een succesvol sourcingproces voor uw organisatie te ontwerpen en de beweging te maken naar best fit dienstverlening! Klik hier om de infographic te downloaden

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord