Service & concept innovatie voor facility management

Een unieke methodiek voor innovatie in FM

Brightlighters is het innovatie-label van VFM en helpt facilitaire organisaties en dienstverleners bij het (door)ontwikkelen van services, concepten en proposities. Het resultaat: hogere beleving, lagere kosten en betere aansluiting bij de klant.  

Brightlighters is ontstaan vanuit het besef dat de werkomgeving en services een steeds belangrijkere rol speelt in het succes van organisaties. In de war for talent zijn niet meer salaris en een lease auto de winnende factor maar spelen cultuur, betekenisvol werk en een gezonde en inspirerende werkomgeving een essentiële rol. Met onze innovatie methodiek vertalen wij scherpe inzichten naar ideeën voor groei en ontwikkeling die direct getest en verbeterd worden. Dit doen we samen in interactieve en creatieve sessies zodat de innovatie methodiek onderdeel wordt van de werkwijze. 

Innovatieve werkwijze

Door de user centraal te stellen en te investeren in een Workplace Experience die aansluit bij de strategie van de organisatie wordt een sterk imago gebouwd. Thema's zoals Smart buildings, Healthy & Sustainable office, Service Design en de integrale aanpak van services geven facility management de kans in deze ontwikkeling als strategisch partner te ondernemen. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord