Bouwen aan de Workplace & Employee Experience met facility management

Brightlighters is het innovatie-label van VFM en helpt facilitaire organisaties met een gerichte innovatiestrategie en een mix van innovatie-methodieken te bouwen aan de Workplace & Employee Experience. 

Brightlighters is ontstaan vanuit het besef dat de werkomgeving een steeds belangrijkere rol speelt in het succes van organisaties. In de war for talent zijn niet meer salaris en een lease auto de winnende factor maar spelen cultuur, betekenisvol werk en een gezonde en inspirerende werkomgeving een essentiële rol. 

Innovatieve werkwijze

Als Facilitair Consultant zagen Alex de Groot en Fanny Nagelmaeker, de twee gezichten achter brightlighters, dat deze thema’s een andere, innovatieve werkwijze vragen van facilitaire organisaties. Door de user centraal te stellen en te investeren in een Workplace Experience die aansluit bij de strategie van de organisatie wordt een sterk imago gebouwd. Thema's zoals Smart buildings, Healthy & Sustainable office, Service Design en de integrale aanpak van services geven facility management de kans in deze ontwikkeling als strategisch partner te ondernemen. Vanuit dit besef is brightlighters ontstaan. Wij helpen organisaties de eerste stap te zetten naar de werkomgeving van de toekomst. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord