Sourcing, inkoop & contractmanagement

Facilitaire aanbestedingen, procesbegeleiding en advies

Wilt u uw facilitaire dienst(en) aanbesteden en heeft u behoefte aan specialistische ondersteuning en aanbestedingsadvies? VFM is de specialist voor facilitaire aanbestedingen van bijvoorbeeld de schoonmaakdienstverlening, catering, ontvangst of beveiliging. Onze consultants hebben de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het aanbesteden van zowel single services, multiservices en integrated facility management.

Wij hebben ervaring met het begeleiden van aanbestedingen of inkooptrajecten van uiteenlopende producten en diensten. Naast onze primaire focus op het aanbesteden van facilitaire dienstverlening hebben wij recent aanbestedingen begeleid voor onder andere ICT hardware en netwerkcomponenten, directievervoer en accountancydienstverlening. Het is voor een goede aanbesteding van belang om een projectgroep samen te stellen met voldoende inhoudelijke kennis en expertise over het in te kopen onderwerp. Hier geven we in overleg met u invulling aan. U kunt erop vertrouwen dat de uitgebreide kennis van het aanbestedingsproces binnen VFM is geborgd. 

Maak gebruik van ervaren consultants

Onze consultants begeleiden u bij het ontwikkelen van een inkoopstrategie, het aanbestedingsproces en het inhoudelijk schrijven van de aanbestedingsdocumenten. Wij adviseren u op inhoud over het facilitair concept en vertalen samen met u de eisen en wensen naar het gevraagde kwaliteitsniveau, de inrichting van de dienstverlening en het contractmanagement. Met onze inkoopexpertise en juridische ondersteuning staan wij garant voor een efficiënte, zorgvuldige en succesvolle uitvoering van uw inkoopproces. Naast jarenlange ervaring, hebben onze consultants gerichte inkoop- en projectmanagementopleidingen gevolgd en worden periodiek bijgeschoold op het gebied van Europese aanbestedingsregels.

Best practices

Daarnaast delen wij voorbeelden en best practices uit verschillende branches, waaronder zakelijke dienstverlening, onderwijs en publieke instellingen, zodat u de best passende keus voor uw organisatie kunt maken. Afhankelijk van uw vraag en behoefte kunnen wij de rol van procesbegeleider, inhoudsdeskundige of projectleider vervullen.  

Kennis van de facilitaire branche

Doordat onze consultants zich dagelijks bezighouden met inkoopvraagstukken en aanbestedingsadvies kennen zij de facilitaire markt, leveranciers en wet- en regelgevingals geen ander. Of het nu gaat om een onderhandse aanbesteding, Europese aanbesteding of Best Value Procurement. Wij weten wat er speelt bij facilitaire leveranciers en kennen de trends en ontwikkelingen. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord