Sourcing, inkoop & contractmanagement

Facilitair inkoopadvies

Wilt u uw facilitaire dienst(en) aanbesteden en heeft u behoefte aan specialistische ondersteuning en aanbestedingsadvies? VFM is de specialist voor facilitaire aanbestedingen van bijvoorbeeld de schoonmaakdienstverlening, catering, ontvangst of beveiliging. Onze consultants hebben de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het aanbesteden van zowel single services, multiservices en integrated facility management.

Maak gebruik van ervaren consultants

Onze consultants begeleiden u bij het ontwikkelen van een inkoopstrategie, het aanbestedingsproces en het inhoudelijk schrijven van de aanbestedingsdocumenten. Wij adviseren u op inhoud over het facilitair concept en vertalen samen met u de eisen en wensen naar het gevraagde kwaliteitsniveau, de inrichting van de dienstverlening en het contractmanagement. 

Best practices

Daarnaast delen wij voorbeelden en best practices uit verschillende branches, waaronder zakelijke dienstverlening, onderwijs en publieke instellingen, zodat u de best passende keus voor uw organisatie kunt maken. Afhankelijk van uw vraag en behoefte kunnen wij de rol van procesbegeleider, inhoudsdeskundige of projectleider vervullen.  

Kennis van de facilitaire branche

Doordat onze consultants zich dagelijks bezighouden met inkoopvraagstukken en aanbestedingsadvies kennen zij de facilitaire markt en leveranciers als geen ander. Of het nu gaat om een onderhandse aanbesteding, Europese aanbesteding of Best Value Procurement. Wij weten wat er speelt bij facilitaire leveranciers en kennen de trends en ontwikkelingen.  

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord