Catering advies

Eten en drinken is een belangrijke voedingsbodem voor tevreden medewerkers. Het zorgt voor rust; een moment voor jezelf, loskomen van de dagelijkse hectiek, het stimuleert creativiteit en geeft tijd om na te denken. Daarnaast zorgt het voor verbinding; het ontmoeten van collega’s in een andere sfeer op een gezellige manier en aandacht voor elkaar. En ten slotte draagt het bij aan de vitaliteit van medewerkers; door gezond en regelmatig te eten met aandacht voor duurzame producten. Eten en drinken is een satisfier; het geeft voldoening.

De wijze waarop uw organisatie invulling geeft aan de catering kan op vele manieren. Het vinden van de juiste manier is niet eenvoudig te meer omdat iedereen er een mening over heeft. Om het onderwerp van eten en drinken in organisaties gestructureerd op te pakken hebben wij een manier van werken ontwikkeld waarbij het aanbrengen van focus in combinatie met een gestroomlijndt traject resulteert in tevreden opdrachtgevers (en medewerkers).  

Onze aanpak is gestructureerd en inspirerend. Hulpmiddelen om te komen tot het best passende cateringconcept voor onze opdrachtgevers zijn onze moodboards die wij maken op basis van enquêtes en workshops. Kernbegrippen in de aanpak zijn exploreren, luisteren, vertalen, plan, do, check & act. Daarbij wordt bij elke fase in het traject getoetst op relevantie, toegevoegde waarde en de wijze waarop die te meten is.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek! 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord