Advies nodig bij uw huisvestingsstrategie?

Kent u dat gevoel, dat uw woning niet meer past bij uw levensstijl? Voor organisaties is dat niet anders, uw organisatie groeit, breidt uit, of ontwikkelt zich door naar een volgende fase. Hoe zorgt u ervoor dat uw huisvesting blijft aansluiten?

Huisvestingsstrategie | Huisvesting als cultuurdrager

Naast de niet onbelangrijke financiële component zien wij huisvesting als een cultuurdrager voor uw organisatie. Een doordachte huisvestingstrategie versterkt de organisatiecultuur en stimuleert de prestatie van medewerkers. Daarnaast spelen ook kostenbewustzijn, functionaliteit, duurzaamheid en verantwoord ondernemen een rol in de manier waarop wij vraagstukken rondom huisvesting benaderen. 

Wij helpen u bij het vertalen van de organisatiestrategie naar uw huisvesting. Of het nu gaat om een portfolio analyse, een lange termijn huisvestingsplan, huisvestingsbeleid, werkplekconcepten, projectmanagement of de realisatie van herhuisvesting. Onze consultants hebben de kennis en ervaring om u te adviseren en ondersteunen in het hele proces. 

Kennismaken met één van onze consultants? Neem contact op als u een persoonlijke kennismaking prefereert. We drinken graag een kop koffie met u!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord