Sourcing, inkoop & contractmanagement

Implementatiemanagement

Het implementeren van een nieuw contract is de start van een nieuwe samenwerking. Een goede voorbereiding van die start is minimaal zo belangrijk als de weg er naartoe. Met de juiste aandacht op het juiste moment worden de operationele, financiële en organisatorische risico’s beperkt en is de samenwerking snel op de rit. 

VFM kan u ondersteunen door de inzet van een implementatiemanager, verantwoordelijk voor een succesvol implementatietraject in nauwe samenwerking met u en gecontracteerde/latende dienstverlener(s).

Ervaring en expertise

Voor u als opdrachtgever is de implementatie van een nieuw contract vaak een incidentele activiteit. Voldoende capaciteit en de juiste ervaring zijn om die reden niet altijd beschikbaar. VFM heeft jarenlange ervaring met facilitaire aanbestedingen en implementaties. Onze implementatiemanagers werken nauw samen met onze inkoop-/contractmanagementconsultants. Zij zijn expert in het lezen en interpreteren van contracten en hebben ruime ervaring in facilitair contractmanagement.  

De implementatiemanager bewaakt het overzicht, coördineert en harmoniseert de verschillende activiteiten, coacht de betrokkenen in hun (toekomstige) rol en zorgt ervoor dat de planning wordt gerealiseerd.

Een succesvolle implementatie

Onze implementatiemanager waarborgt een succesvolle start van de samenwerking, waarbij u wordt ontzorgd waar mogelijk en voorzien van advies waar nodig.  

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord