Inkoop en aanbesteden

Het succes van uw facilitaire organisatie wordt mede bepaald door de prestatie van uw leveranciers. Dit begint met een zorgvuldig inkoopproces waarbij aandacht is voor uw organisatiedoelstellingen. VFM ondersteunt u in alle fases van het inkoopproces: van sourcingstrategie tot implementatie, en adviseert u bij het maken van de juiste keuzes om te komen tot het beste resultaat.

Kenmerkend voor onze aanpak is dat wij uw vraagstuk daadwerkelijk willen doorgronden. Of het nu gaat om inkoopstrategie, inkoopbeleid of een (Europese) aanbesteding, wij willen exact in kaart brengen waar uw behoefte en de behoefte van de organisatie ligt. Het doorgronden van de vraag leidt soms tot de behoefte aan herijking van andere inkooponderdelen, zoals het inkoopbeleid. 

Afhankelijk van uw sourcing- of inkoopstrategie begeleiden wij u bij uw (Europese) aanbesteding in single service, multi service of integrated FM. Onze consultants hebben ruime ervaring met het aanbesteden van alle faciltiaire diensten alsook specialistische aanbestedingen zoals busvervoer of accountancy. Om het succes van uw aanbesteding te vergroten hebben wij tijdens de aanbesteding ook altijd aandacht voor de fase na de aanbesteding: het contractmanagement en beoordelen van leveranciers. 

Vertrouwen en verbinding, twee van onze kernwaarden zijn hierbij essentieel. Verbinding maken wij met u en uw organisatie om uw doelstellingen te bereiken. Wij gaan graag het gesprek aan om te laten zien dat we uw vertrouwen waard zijn!

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord