Wij verwelkomen 3 nieuwe consultants!

In de maanden april en mei is ons team versterkt met drie nieuwe consultants: Elisabeth Philips, Ellen Beltman en Fleur Slingerland. Wij stellen ze graag aan u voor.  

Elisabeth Philips aan de slag als Medior Consultant

Elisabeth heeft vanuit haar ervaring als Facility Manager binnen een grote internationale organisatie veel kennis op het gebied van Workplace- en Real Estate Management. "Het verbinden van mensen en organisaties op basis van vertrouwen, transparantie en respect vind ik één van de mooiste dingen om te doen." 

Ellen Beltman start haar carierre als Junior Interim Consultant 

Ellen start haar carrière als Junior Interim Consultant bij VFM. "Tijdens mijn studie Facility Management heb ik ontdekt dat ik graag aan de slag ga en een aanpakker ben. Met de voeten in de klei. Interim opdrachten passen daarom goed bij mij." 

Fleur Slingerland nieuwe Campus Recruiter

Fleur gaat aan de slag als Campus Recruiter en richt zich daarbij specifiek op de young facility talents. "Veel starters zijn na het afronden van een opleiding zoekende naar de volgende stap. Het facilitaire werkveld biedt veel kansen maar wat past echt bij mij? Daarnaast hebben facilitaire organisaties en afdelingen steeds vaker behoefte aan jong talent die voor een frisse blik binnen de organisatie zorgen. Aan mij de taak om de jonge talenten te werven en te koppelen aan de juiste organisatie."

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord