Een starter op jouw werkvloer

3 voordelen

Innovatie, nieuwe manieren van werken, de laatste trends en vernieuwende leiderschapsstijlen. De wereld verandert met een steeds groter tempo. De nieuwste technologische ontwikkelingen en klimaatverandering zorgt ervoor dat we ons anders moeten gaan gedragen. Niet alleen de producten die we maken en de diensten die we verlenen worden anders, maar ook de beleving. Met andere woorden, het werken en de werkomgevingen zijn niet meer hetzelfde en zullen ook niet hetzelfde blijven. Wat kan een facilitaire starter betekenen voor jouw werkomgeving in deze dynamische tijden?
 

1. De laatste trends

Nieuwe technologieën en de steeds bredere manier van communiceren maken het makkelijker voor organisaties om de laatste trends te volgen en bij te blijven op allerlei gebieden. Hoe produceer ik duurzamer en effectiever? Hoe ziet de ideale werkomgeving eruit? Wat hebben mijn medewerkers nodig en hoe zorg ik dat zij zich blijven ontwikkelen? Allemaal vragen die je als werkgever moet beantwoorden. Maar wat is er makkelijker dan iemand aannemen die weet wat de laatste trends zijn en die zelf voelt wat de behoefte van de nieuwe generatie is? De generatie die nu afstudeert, heeft niet alleen kennis, maar is ook opgegroeid met de nieuwste technologie en weet deze dus ook haarfijn in te zetten in de werkomgeving.


2. Meer ervaring dan je denkt

Wat moet ik nu met een werknemer die helemaal geen werkervaring heeft? Een vraag die eigenlijk niet meer relevant is. De student van tegenwoordig heeft gedurende zijn studie al veel praktische ervaring opgedaan in de vorm van interessante stages, projectgroepen en afstudeeropdrachten.


3. Frisse blik

Gebrek aan ervaring is een kans. De frisse blik en nieuwe inzichten, die starters meenemen heeft echt veel meer waarde. De tijd dat jonge mensen, vers uit de schoolbanken, verlegen en schuchtere nieuwe werknemers waren, is lang vervlogen. De jonge generatie van nu weet heel goed wat zij willen en is niet bang dit duidelijk te maken.       

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord