Award Season bij VFM

VFM heeft een mooie traditie. Begonnen in 2016 en nog steeds actueel. Collega’s zetten elkaar in het zonnetje door een award uit te reiken.

VFM wisselbokaal

In Amerika hebben ze de Grammys en de Emmy’s. In Nederland hebben we de uitreiking van de Gouden Kalveren én de bekendmaking van de winnaar van de Gouden Giraf.

Deze laatste award is minder bekend maar wel belangrijk. Het is de prestigieuze wisselbokaal van VFM die wordt uitgereikt aan de medewerker die het afgelopen jaar zijn nek heeft uitgestoken voor VFM. De collega die iets bijzonders deed en daarvoor op een voetstuk wordt gezet.

De wisselbokaal werd geïntroduceerd tijdens de Summerschool van VFM in 2016. In deze tweedaagse met het hele team was opdrachtgever HTM aanwezig. Deze gaf de giraf aan onze -inmiddels oud- medewerker Nerish Frencken. Daarna hebben Violette Krouwel, Mieke van der Does, Luna van Leeuwen en vorig jaar mocht Pim van der Kooij hem in ontvangst nemen. Pim is een groot fan van ons bedrijf en trots op zijn collega’s. Zoals Pim zegt: “Wij zijn dat groene gras bij de buren”.

Door de tijd was de Gouden Giraf gehavend geraakt en Pim vond het tijd dat voor een upgrade. De giraf werd letterlijk op een voetstuk gezet. De giraf transformeerde tot een echte wisselbokaal met namen van collega’s die ‘m eerder verdienden.

Coen Neirinckx

Pim draagt de wisselbokaal over aan Coen Neirinckx. Met zijn enthousiasme en verfrissende ideeën steekt hij echt zijn nek uit. Hij is de initiatiefnemer van de podcast “koffie met Coen en Dirk”, produceert vlogs en filmpjes en staat klaar als er een playlist voor een zieke medewerker moet komen. Coen vertegenwoordigt daarmee onze groep van YoungFM’ers én de toekomst op een manier die opvalt. Dus meer dan genoeg reden om Coens naam toe te voegen aan de lijst.

Een mooie traditie binnen VFM! Benieuwd aan wie Coen de bokaal gaat doorgeven.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord