Facilitair contractmanagers, hoeveel is nodig?

Contractmanagement steeds belangrijker

Wij zien dat onze opdrachtgevers meer investeren in professioneel contractmanagement. Dat geldt zeker ook voor facilitaire organisaties. In gesprek met onze klanten komt steeds vaker de volgende vraag naar voren: Hoeveel contracten kan een contractmanager handelen? Of andersom: hoeveel contractmanagers heeft uw facilitaire organisatie nodig?

Wij ontwikkelden een eenvoudige tool waarmee u met geringe inspanning direct inzicht krijgt. De basis voor deze tool zijn de kengetallen die we met ons adviesbureau verzamelden in de afgelopen 25 jaar en onze kennis van de markt. We maken voor u een inschatting van de benodigde capaciteit uitgedrukt in fte voor contract en leveranciersmanagement.

Hoeveel contractmanagers heeft uw facilitaire organisatie nodig? Vul nu de meettool in en ontvang een indicatie op maat. 

Geen organisatie is hetzelfde, daardoor betreft dit slechts een indicatie. Behoefte aan een duidelijkere specificatie? Wij leveren graag een advies op maat. Voor meer informatie kunt u altijd Erik van Prooijen of Pim van Noort bellen of mailen naar info@vfm.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord