MVO wijzer certificaat verlengd en gecertificeerd voor Ecovadis!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat voor ondernemen met winst, maar daarbij wel rekening houdend met mensen (maatschappij) en milieu. Sinds 2016 is VFM in bezit van het MVO wijzer. Recent voegden we daar de certificering Ecovadis aan toe. Onze inspanningen op het gebied van MVO werden door Ecovadis beoordeeld en gescoord met een zilveren medaille!

Scores

We scoorden zeer goed op onze aandacht voor duurzame ontwikkeling in advies- en interim projecten.

Daarnaast is VFM een werkgever die zorg heeft voor haar medewerkers zoals blijkt uit de verregaande flexibiliteit in werken, de beoordeling op prestatie en alle ruimte voor een persoonlijk carrièreplan. Ook ons ontwikkelprogramma kreeg een goede beoordeling.

Ecovadis, waarom?

Het verkrijgen van een EcoVadis beoordeling is een manier om processen, beleid en gedrag intern te verbeteren ten behoeve van mens en milieu. Door het evaluatieproces te doorlopen, kregen we inzicht in welke aspecten van duurzaamheid we al goed op orde hebben en waar ruimte voor verbetering zit.

VFM doet nu mee met meer dan 1000 ondernemingen – van de grootste wereldmerken tot regionale leiders en middelgrote bedrijven –om duurzaamheidspraktijken binnen de toeleveringsketen te beoordelen en te beheren.

Martine de Kok, partner VFM

“Wij vinden het belangrijk om een leefbare wereld door te geven aan volgende generaties. VFM wil organisaties helpen om de transitie te maken naar een duurzamere bedrijfsvoering. En dat begint bij onze eigen bedrijfsvoering en zorg voor onze medewerkers”

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord