Back to work Journey

Plan een gratis consult en zet de 1e stap voor uw organisatie

Plan een gratis consult met een van onze experts en zet de eerste stap in de 1.5 meter Back To Work Journey van uw organisatie. Na het gesprek ontvangt u een persoonlijke hand-out met de geadviseerde maatregelen op o.a. gedrag, services en omgeving. 

Wij bieden u aan om in een gesprek van 60 minuten met één van onze consultants een maatwerkoplossing voor de 1,5 meter werkplek te bedenken die past bij uw omgeving. Aan de hand van een gestructureerd gesprek nemen we u mee langs de touchpoints van de Journey van uw eindgebruikers. Van opstart en aankomst tot vergaderingen en vertrek. Specifiek op één touchpoint of meedenken over de hele journey? Wij garanderen u dat u na een uur een concreet idee heeft voor uw aanpak of uitdaging! 

Geleidelijke opschaling 

VFM verwacht dat het terugkeren naar de werkomgeving middels een geleidelijke opschaling zal gebeuren. Die opschaling is voor iedere organisatie anders. 

Met onze kennis op het gebied van de facilitaire services, de werkomgeving en het gedrag van uiteenlopende gebruikers zoals medewerkers, gasten, leerlingen, of patiënten adviseren wij u hoe zich kunt voorbereiden op de 1,5 meter Back to Work Journey. Een Consultant kijkt met u naar uw specifieke situatie. Of u nu verantwoordelijk bent voor facilities in een onderwijsinstelling, zorgorganisatie, kantoor of warehouse.  

We doorlopen uw Back to Work Journey en raken zo alle plekken in uw organisatie waar iets veranderd moet worden om werken binnen de 1,5 meter norm mogelijk te maken. Voor kortere of langere periode, met zo min mogelijk investeringen en onnodige kosten. Het gaat immers om een tijdelijke verandering.  

Een gratis consult van 1 uur inplannen? 

 

Laat hier uw gegevens achter

Dan nemen wij contact met u op 

We hebben uw gegevens ontvangen!

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord