Doe mee met de Invention Summer Camp 

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei organiseert Wageningen University and Research het Invention Summer Camp, speciaal voor young talent. Tijdens deze hackaton werken multidisciplinaire teams samen aan 1 vraagstuk: wat zijn de ideale studieomstandigheden? VFM zal hier aanwezig zijn om de grote invloed van facility management op studie omstandigheden te laten zien en de teams te coachen met kennis op dit vlak.

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar en wil je meedoen? VFM stuurt namelijk een team afgevaardigden naar Wageningen om 2 dagen lang deel te nemen aan de hackaton, en er zijn nog een aantal plaatsen in het team.

Wat je kunt verwachten? Inspirerende sprekers en workshops, en 2 dagen nauw samenwerken met studenten en coaches om een innovatief concept te ontwikkelen. Voor entertainment en catering wordt uiteraard gezorgd. Daarnaast wordt het team met het winnende concept beloond met €2.500!

Dus wil jij jouw facilitaire kennis inzetten om innovatieve oplossingen te bedenken voor de student van de toekomst? Stuur dan een mailtje naar susanne.moerings@vfm.nl en kom het VFM team versterken!

Bekijk website van de Invention Summer Camp: https://www.inventionsummercamp.com/

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord