Meezoekoptie Facilitair Professional

Onze specialistische kennis en ervaring als toevoeging aan uw eigen sollicitatieproces

We leven momenteel in onvoorspelbare tijden. De pandemie, de recessie, thuiswerken. Dit alles heeft invloed op de arbeidsmarkt en maakt recruitment van facilitair professionals lastig. Daarom bieden we u nu de mogelijkheid om onze gespecialiseerde consultants mee te laten zoeken naar de geschikte kandidaat voor uw vacature. Wilt u kennis maken met deze dienstverlening van VFM? Wij voegen onze specialistische kennis en ervaring graag toe aan uw eigen sollicitatieprocedure. 
We lichten graag onze zogenaamde ‘meezoek’ optie toe.

Versterk uw team! 

Bent u op zoek naar vervanging, zoekt u versterking voor één van de teams of breidt uw organisatie uit? Vanaf het moment dat een organisatie een nieuwe werknemer in dienst neemt verandert er iets. Dit kan een kleine verandering zijn met soms grote impact. De hiërarchie kan veranderen en ook de dynamiek zal anders zijn. Zorgvuldigheid is daarom op zijn plaats. Een nieuwe werknemer aannemen zorgt voor een kans om iets te bewerkstelligen.
Stelt u zich daarom altijd de volgende vragen:

  • Wat wil ik bereiken?
  • Wat heeft de organisatie of team nodig? 
  • Is er verandering nodig? 
  • Heeft het team versterking nodig?

Waarom laat u VFM meezoeken?

Specialisme

Wanneer u een Facilitair Professional zoekt begeeft u zich binnen een specialistische markt. Het facilitaire werkveld heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een uitermate professionele beroepsgroep met daarin vele specialiteiten. Om hierin succesvol te zijn is een goede opleiding, training en werkervaring een vereiste. Dit houdt in dat de vijver, waaruit naar goede kandidaten gevist wordt, kleiner is geworden. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om de juiste kandidaat te vinden.

Een groot netwerk en skills zijn nodig om de juiste kandidaat te selecteren

Dit zijn de twee succesfactoren voor een succesvol werving & selectie traject in een specialistische markt. VFM is al ruim 20 jaar actief in het facilitaire werkveld en heeft geïnvesteerd in uitstekende consultants die weten hoe je de juiste kandidaat voor een opdrachtgever selecteert.  

  • Specialist op het gebied van facility management
  • Verbindende schakel in facilitaire netwerk van kandidaten en opdrachtgevers 
  • Consultants met uitgebreide en relevante kennis en kunde voor het maken van de beste match

Gunstige voorwaarden

Met deze dienstverlening kunnen wij u een goedkoper alternatief bieden naast ons vertrouwde Werving & Selectie product. De meezoekoptie is een dienstverlening als toevoeging van uw eigen sollicitatieprocedure in tegenstelling tot ons Werving & Selectie product waar we ontzorgen in de volledige sollicitatieprocedure. Wilt u hier meer informatie over of wilt u graag meer weten over het verschil tussen de twee dienstverleningen, dan kunt u contact opnemen met één van onze consultants.  

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord