Consultant aan het woord: Alex de Groot

Wat doe ik bij VFM?

Ik ben Teamlead Workplace & Services binnen VFM. Een mooie en uitdagende rol waarin ik met collega's werk aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten. Als senior consultant heb ik daarin vaak een leidende en sturende rol. Soms help ik collega's  op hun projecten, door even aan te horen, mee te denken en te sparren. In die zin draag ik de verantwoordelijkheid voor het wel en wee van de mensen en het goed verlopen van de projecten voor onze opdrachtgevers. 

Een interessante aanvliegroute

In 2008 stapte ik binnen als junior interim consultant. Ik mocht gelijk facilitaire ondersteuning bieden bij een tijdelijke huisvesting en verbouwing voor een opdrachtgever in Delft. Daar was ik zo enthousiast over, dat ik eigenlijk nooit meer wat anders wilde. Desondanks wel wat uitstapjes gemaakt. Zo ben ik een aantal maal gedetacheerd in de rol van facility manager ad interim. Mijn passie voor de werkomgeving van mensen en organisaties komt altijd boven drijven. En dan blijkt mijn ervaring als interimmer heel waardevol! Door de jaren heen groeide ik van junior naar senior consultant en teamlead. Supertof en dankbaar voor alle kansen en de mensen die ik ondertussen heb leren kennen en mee heb samengewerkt.

Visie op werkomgeving

Als mens en als team hebben wij de ambitie om met ons werk bij te dragen aan een betere wereld. Beter in de zin van duurzamer, schoner, prettiger, natuurlijker. Minstens zo belangrijk is de de mens als medewerker. Hoe ervaart die zijn werk? Zijn er irritaties of is er gebrekkige huisvesting? Hoe herkennen mensen in de werkomgeving en services dat ze kozen voor de werkgever? Ons team werkt aan deze zaken, soms integraal, soms aan specifieke elementen. Ik ga er graag met je over in gesprek op zoek naar nieuwe inzichten. 

We willen groeien!

Onze opdrachtenportefeuille groeit. We zoeken continu leuke samenwerkingspartners en collega's.

Jonge mensen met ambitie en drive, daar word ik daar blij van. Bij VFM krijg je de kans om erin vliegen zoals ik deed. Je weet je gesteund door de club van professionals om je heen. Samen zorgen we dat het lukt. Durf, enthousiasme en betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken is in mijn optiek de basis voor succes als consultant en interim professional. Heb je bovendien een een nieuwsgierige aard en werk je graag projectmatig? Dan zou consultant wel eens iets voor je kunnen zijn! Zo begon ik ook :-)

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord