Facilitair manager moet inspelen op dynamische omgeving

Geertjen Pot (Zadelhoff) en Martine de Kok (VFM facility experts):“Facilitair manager moet inspelen op dynamische omgeving”

Vastgoedonderneming Zadelhoff ontwikkelt het voormalige Slotervaartziekenhuis in Amsterdam tot een Centrum voor Zorg. Voor het vormgeven van de facilitaire services in het kruisvormige pand klopte Zadelhoff aan bij facilitair adviesbureau VMF facility experts. “De flexibele en duurzame diensten die we hier realiseren, zijn kenmerkend voor wat in facilitair management gemeengoed wordt.”

Geertjen Pot legt uit wat het idee is achter de plannen voor het gebouw. “We bieden plaats aan zeer diverse zorginstellingen. Een combinatie van cure en care, woonzorg, eerstelijnszorg- en anderhalvelijnszorg, preventie, diagnose, e-health en dagbehandelingen. Cure, care en preventie heb je zo onder één dak”

VFM werd benaderd voor het inrichten van de facilitaire diensten en processen. Martine de Kok: “Welk type gebruiker heeft welke facilitaire services nodig in het gebouw? Oftewel waar liggen de contactpunten?” Wat begon als een sourcingsvraagstuk breidde zicht uit tot een inrichtingsvraag. Met een team van consultants is ze aan de slag gegaan met resultaat!

Benieuwd naar het volledige artikel zoals dat in Facto verscheen? Klik hier https://www.facto.nl/22816/pot-zadelhoff-en-de-kok-vfm-facility-expertsfacilitair-manager-moet-inspelen-op-dynamische-omgeving

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord