Themasessie Duurzame Werkomgeving

Van een duurzame visie naar concrete stappen

Interesse? Meld je aan

Duurzaamheid staat steeds hoger op de strategische agenda van organisaties, zowel bij commerciële partijen als bij overheidsinstellingen. Veel organisaties hebben de eerste stappen gezet om te verduurzamen, bijvoorbeeld door het reduceren van CO2-uitstoot en het verminderen van energieverbruik. Van Facility Management wordt ook een actieve bijdrage gevraagd om de organisatie te verduurzamen. Maar hoe geef je dat vorm en creëer je een duurzame werkomgeving? Graag nodigen we u uit om kennis op te doen en samen met ons en andere professionals in gesprek te gaan over dit onderwerp tijdens onze themasessie over de Duurzame Werkomgeving.

In deze uitnodiging leest u meer over de inhoud van de bijeenkomst. Laat u ons via onderstaand formulier weten of u bij één of beide bijeenkomsten aanwezig bent en/of er collega’s geïnteresseerd zijn? Graag tot dan!  

Visie op een Duurzame Werkomgeving

Donderdag 19 november van 9:30 - 11:30


Uw belangrijkste waarden omzetten in de eerste fundamentele stappen

Een duurzame werkomgeving is een omgeving die past bij de organisatie visie en een weerspiegeling vormt van de organisatiewaarden. De werkomgeving sluit aan op de organisatiedoelen. Kernwoorden zijn duurzaam, adaptief, natuurlijk, wendbaar en tijdloos. Maar ook divers, inclusief en variabel. Onderzoek en toonaangevende projecten en ontwikkelingen tonen aan dat resultaten op productiviteit, cultuur en (ziekte)verzuim groot zijn. Vanuit verschillende perspectieven en invalshoeken nemen we u mee in de bottom line results van een duurzame werkomgeving.  

Inhoud van deze sessie

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op wat wij zien in een duurzame werkomgeving en wat de belangrijkste aspecten zijn. We presenteren een stappenplan om tot de belangrijkste doelen en waarden voor de werkomgeving te komen en zo de eerste fundamentele stappen te zetten. Ook vertelt Ellen Wiewel namens Triodos Bank over de ervaringen en belangrijkste aspecten bij de duurzame ontwikkeling van een nieuw gebouw en werkomgeving. Ellen is programmamanager nieuwe huisvesting voor Triodos, met als resultaat het prachtige gebouw in Driebergen Zeist op landgoed de Reehorst. De nieuwe standaard voor een duurzame en natuurlijke werkomgeving!     

  • Doelgroep: ervaren facility professionals die een heroverweging maken op de werkomgeving & eindgebruikers van werkomgevingen. 

  • Datum: donderdag 19 november 2020, van 9:30 tot 11:30 uur 

  • Locatie: Digitaal event

Meld u dus snel aan via onderstaand formulier. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord