VFM Facility Experts en CM Partners bundelen hun krachten

Het belang van contract-/leveranciersmanagement binnen het facilitair domein neemt toe. VFM Facility Experts en CM Partners hebben de gezamenlijke ambitie dit vakgebied verder te professionaliseren. VFM  maakt sinds 2021 intensief gebruik  van de methode CATS CM® en versterkt daarmee haar positie in het facilitaire domein. 

De marktstandaard CATS CM® voor contractmanagement is door CM Partners ontwikkeld over een periode van ruim 15 jaar. Net als steeds meer organisaties, heeft VFM deze methodiek omarmd. VFM, een facilitair adviesbureau, adviseert en levert interim-oplossingen op alle aspecten van het facilitair domein.  

CATS CM®-gecertificeerde partner

De samenwerking heeft als lange termijn doelstelling om VFM als CATS CM®-partner te certificeren. In het laatste kwartaal van 2021 hebben de eerste VFM Consultants de opleidingen CATS CM® Foundation en CATS CM® Practitioner succesvol afgerond. 
In 2022 krijgen alle  VFM Consultants en het ZZP - netwerk de opleidingen in de CATS CM®  methodiek aangeboden. Door het gezamenlijk delen en uitdragen van kennis geven we invulling aan de uitdagingen van de markt.

“Het feit dat steeds meer gerenommeerde adviespartijen, zoals VFM, kiezen voor CATS CM® is een bewijs van de maturiteit van deze methode.” Arjen van Berkum, senior partner bij CM Partners. 

Professionalisering van contractmanagement 

Niet alleen de behoefte aan kennis en vaardigheden op het gebied van contractmanagement neemt toe, ook de vraag naar een schaalbare, eenduidige aanpak voor het vakgebied stijgt. VFM ziet deze ontwikkelingen vanuit haar  adviesrol in de branche en geeft hier invulling aan door de CATS CM®-methode te gebruiken in hun advies- en interim-oplossingen.

“De samenwerking met CM Partners helpt ons om onze opdrachtgevers nog beter te faciliteren op het gebied van advies- en interim-oplossingen.” Victor van Hooijdonk, directeur bij VFM Facility Experts. 

Nieuwsgierig geworden?

Heeft u vragen over de samenwerking, of bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van contractmanagement? Neem dan contract op met ons op.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord