VFM facility experts lanceert innovatie-label brightlighters

Brightlighters helpt facilitaire organisaties met een gerichte innovatiestrategie en een mix van innovatie-methodieken, tools en coaching te bouwen aan de Workplace & Employee Experience. Brightlighters is het innovatie-label van facilitair adviesbureau VFM facility experts.

Brightlighters is ontstaan vanuit een groeiend besef dat de werkomgeving een steeds belangrijkere rol speelt in het succes van organisaties. Smart buildings, samenwerking met HR en IT, Healthy office en Employee Experience zijn thema’s die de toekomst van de werkomgeving bepalen. 

Innovatieve werkwijze 

Als Facilitair Consultant zagen Alex en Fanny, de twee gezichten achter brightlighters, dat deze thema’s een andere, innovatieve werkwijze vragen van facilitaire organisaties. Tegelijkertijd bleek uit vele gesprekken met facility managers en -professionals dat facilitaire organisaties moeite hebben met het eigen maken van een innovatieve werkwijze en het adequaat blijven inspelen op de klantvraag. Zo ontstond het idee om een innovatie-methodiek te ontwikkelen, specifiek voor facility management. 

Brightlighters methode 

Met een gerichte innovatiestrategie, de brightlighters-innovation-funnel, een mix van innovatie-methodieken, tools en coaching helpt brightlighters facilitaire organisaties de innovatie werkwijze eigen te maken en het innovatief vermogen te stimuleren. 
De brightlighters methode is gebaseerd op de principes van Service Design Thinking, The Lean Startup en Agile. In combinatie met onze kennis en ervaring op het gebied van facility management zijn wij dé specialist voor facility innovation vraagstukken.

Voor de facility innovator 

Daarnaast wil brightlighters facility professionals en -studenten met een passie voor innovatie een plek bieden om inspiratie op te doen en connectie te maken. Dé plek voor facility innovators die willen bouwen aan Workplace & Employee Experience! Zowel online op de website en social media, als in inspiratiesessies en workshops. 

Neem gauw een kijkje op de nieuwe website van brightlighters en schrijf je in voor: ‘innovation in je mailbox’

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord