Met trots presenteren wij onze nieuwe website en huisstijl

De afgelopen maanden werkten wij hard aan onze nieuwe website. In samenwerking met reclamebureau LookinSharp vernieuwden we zowel de technische kant van de website als de look & feel. Dit is tevens het moment waarop wij onze nieuwe huisstijl presenteren.

Na ruim 2 jaar met onze vorige website te hebben gewerkt vonden wij het tijd voor een nieuw online visitekaartje. Tijdens een klantenkring juni jl. bleek dat onze klanten het met ons eens waren. Op de vraag welke verbeterpunt zij VFM wilden meegeven waren zij het al snel met elkaar eens: VFM mag zich nadrukkelijker laten zien. 

Op de nieuwe website kunnen bezoekers alles vinden over onze expertise, vacatures, platformen, cases en het allerbelangrijkste: onze consultants. Zij zíjn VFM en hebben daarom een prominente plek op de site. Naast een persoonlijk geschreven tekst ook een kort filmpje waarin zij zichzelf voorstellen. Hierdoor kan een bezoeker met een paar klikken in contact komen met de juiste persoon. 

Als onderdeel van de restyling is ons logo en de huisstijl opgefrist en zijn onze kernwaarden: verbinden, vertrouwen en vrijheid  beter zichtbaar. Daarnaast hebben we een geheel nieuwe beeldlijn. De komende periode zal de nieuwe huisstijl doorvertaald worden naar al onze on- en offline uitingen. 

We zijn benieuwd naar uw reactie!

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord