Young FM | het nieuwe label van VFM

VFM lanceert het Young FM programma dat jong talent aan facilitaire teams en organisaties verbindt. Als facilitair advies en recruitment bureau ervaren wij een toenemende spanning op de arbeidsmarkt. Hoe haal je als facilitaire organisatie jong talent binnen? En hoe kiezen facilitaire starters díe organisatie die hen de kans biedt om zichzelf snel te ontwikkelen? VFM wil hierin een verbindende rol pakken. Daarom zijn wij gestart met het Young FM programma, hét programma voor facilitaire organisaties om jong talent in te zetten. De eerste Young FM’ers gaan in januari aan de slag.

Young FM platform en programma

Het Young FM programma is een aanvulling op het Young FM platform. Het Young FM platform bestaat uit een groep ambitieuze studenten en starters die naast hun baan of studie bij opdrachtgevers van VFM aan de slag gaan met uitdagende vraagstukken. Het doel van het platform is het benutten van het innovatieve vermogen van jonge talenten enerzijds. Anderzijds biedt het jonge talenten de kans om naast hun studie of baan een kijkje in de keuken te nemen bij een facilitaire organisatie. Met het Young FM programma bieden wij zowel onze opdrachtgevers als facilitair talent een intensievere manier van samenwerken in een fulltime opdracht van 12 tot 18 maanden in een startersfunctie. Een soort traineeship maar dan anders.

Geen cijferlijsten maar drijfveren en persoonlijkheid

Waar bij traineeships vaak naar cijferlijsten en nevenactiviteiten gekeken wordt, leggen wij de focus op drijfveren en persoonlijkheid. Op basis daarvan matchen wij de Young FM’ers aan een uitdagende opdracht bij één van onze opdrachtgevers. De opdrachten variëren van facilitair coördinator tot junior projectleider of adviseur en lopen 12 tot 18 maanden. Daarmee creëren we zowel voor de opdrachtgever als voor de Young FM’er de tijd en ruimte om het maximale uit de opdracht te halen. De Young FM’er neemt naast de opdracht deel aan een uitgebreid opleidingsprogramma waardoor er een hele steile leercurve ontstaat.

Ellen van der Veen, Managing Consultant Interim & Recruitment:
“Wij willen dat al onze opdrachtgevers de kans krijgen om jong talent te benutten. Reeds enkele jaren hebben wij een platform waar studenten kunnen meedenken over thema’s bij onze opdrachtgevers. Dit platform is een mooie opstap voor ambitieuze studenten om hun curriculum uit te breiden. Het Young FM programma is daarop een mooi vervolg waar we onze opdrachtgevers en onze talenten nog beter met elkaar verbinden”.

Kick-off op Facility Matters

Benieuwd naar het Young FM platform of programma? De officiele kick-off van het Young FM programma is donderdag 21 november op Facility Matters, hét event voor jong facility talent. Kom bij ons langs voor informatie of/en doe direct de Young FM talent test. Met deze test kom je er achter wat voor type Young FM'er jij bent en hoe je jouw competenties en drijfveren kunt inzetten in functies die passen bij jouw profiel. Uiteraard kun je ons ook bellen voor vragen. Luna en Ellen vertellen je graag alles over het platform en het programma.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord