VFM verstevigt positie in Frankrijk

Het is double fête bij VFM! De overeenkomst voor advies en audits voor alle Passenger Services met Paris Aéroports is voor minimaal vier jaar verlengd. Daarnaast start VFM met diverse adviesprojecten op het gebied van schoonmaak bij een aantal grote stations van SNCF, de Franse treinvervoerder. Hiermee verstevigt VFM haar positie in Frankrijk.  

De afgelopen jaren specialiseerden wij ons als adviesbureau  in facilitaire processen bij openbaar vervoerders en luchthavens in Nederland en België. Een sector die een specifieke aanpak vraagt. In samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelden we verschillende methodieken  op het gebied van schoonmaak en passenger services. De expertise en onafhankelijke positie van VFM in combinatie met de ervaring bij de toonaangevende luchthaven Schiphol was de reden voor Paris Aéroports om in 2012 de eerste projecten met VFM te starten. Deze projecten leidden tot een solide basis voor samenwerking in de jaren daarna. Hiermee deden wij onze eerste intrede in de Franse markt. Wij zijn trots dat we vanaf de zomer 2016 ook SNCF mogen toevoegen aan onze portefeuille.

Uitbreiding team

Om antwoord te kunnen bieden op de vraag van beide opdrachtgevers breidt VFM het team in Parijs uit met een vierde adviseur.

Wij kijken uit naar een samenwerking avec succès!

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord