Violette Krouwel nieuwe partner VFM facility experts

Met ingang van 2020 is Violette Krouwel Junior Partner geworden bij VFM facility experts. Violette is sinds 2014 verbonden aan de organisatie en sinds 2018 verantwoordelijk voor de alle inkoop- en contractbeheer activiteiten van VFM en de coördinatie van het team inkopers. Naast het begeleiden van (Europese) aanbestedingen en advisering rondom inkooporganisatie is zij als senior adviseur betrokken bij de begeleiding van (facilitaire) sourcingsvraagstukken en inkoopprocessen.

Aangezien deze activiteiten steeds belangrijker worden in de portefeuille van VFM was een verdere versterking een gewenste ontwikkeling. Met deze stap geeft VFM vorm aan de ambitie om medewerkers uit de eigen organisatie door te laten groeien tot (junior) partner.

Partnerstructuur VFM 

Sinds maart 2018 kent VFM een andere partnerstructuur. De vier voormalig MT leden Bort Nieuwboer, Martine de Kok, Bart Mak en Ellen van der Veen zijn vanaf dat moment partners naast oprichter en directeur Victor van Hooijdonk. Violette sluit zich als eerste junior partner aan. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord