Schiphol en partners winnen Best Practice Award!

Unieke samenwerking conform de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbrache. 

Schiphol en VFM Facility Experts hebben samen met schoonmaakbedrijven Hago, ISS, Raggers en Asito de Best Practice Award Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwasserbranche 2016 gewonnen! 

Thema van de winnende best practice was: een aanbesteding met als uitgangspunt collectiviteit met een gedeelde verantwoordelijk van de vier opdrachtnemers over elkaars werkpercelen heen. ‘Een bijzonder aanbesteding, waarbij het Code gedachtegoed, ultieme ketensamenwerking en alles wat hierbij komt kijken, goed uit de verf komt’, aldus Kees Blokland, juryvoorzitter van de vijfde award-uitreiking op rij. Ook dit jaar kozen publiek en jury samen de winnaar. En ook dit jaar was er een online stemronde vooraf: ruim 1000 mensen brachten hun stem uit op hun favoriete best practice.

‘De jury is onder de indruk van de collectiviteit als gedeelde verantwoordelijkheid van de vier opdrachtnemers. Ook wordt er door concurrenten over hun eigen werkpercelen heen,  samengewerkt. Door deze collectiviteit is duurzame inzetbaarheid van werknemers gegarandeerd. En dat is wat we bij de Code graag zien. Een goed voorbeeld voor anderen’, lichtte de juryvoorzitter toe.

Best Practice Award

Ieder jaar wordt de Best Practice Award uitgereikt door Code Schoonmaak. Bedrijven kunnen de award winnen wanneer er sprake is van een bijzondere samenwerking, een best practice. Dit jaar zijn er vier samenwerkingen genomineerd die volgens het gedachtegoed van de Code opereren: eerlijk zaken doen met oog voor ieders belangen.

Bron: Code Verantwoordelijk markgedrag code schoonmaak en glazenwassersbranche

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord