Young FM platform

De 7 veranderopgave van Gemeente Utrecht

Met het Young FM platform verbindt VFM talentvolle young potentials aan facilitaire organisaties. Het doel van het platform is het benutten van het innovatieve vermogen van jonge talenten enerzijds. Anderzijds biedt het jonge talenten de kans om naast hun studie of baan een kijkje in de keuken te nemen bij een facilitaire organisatie. 

Een groep van ruim 20 Young FM'ers was op 29 januari te gast op het stadskantoor van Utrecht. VFM en Gemeente Utrecht (afdeling huisvesting) zetten samen een uitdagend programma op waarin de veranderopgave van Gemeente Utrecht in relatie tot huisvesting centraal stonden.

Na een korte rondleiding door het prachtige kantoor gaven Saskia Cornelissen en Wouter Dijkmans een toelichting op het strategisch huisvestingsplan en het programma ‘slimmer ontmoeten en werken’. In groepen gingen we vervolgens aan de slag met de 7 veranderopgaven uit de agenda van Gemeente Utrecht. Deze redelijk abstracte opgaven vertaalden we met elkaar zoveel mogelijk naar concrete huisvesting.

De energie stroomde en het resultaat van de avond mag verrassend genoemd worden. We konden minsten vier items selecteren die we in een volgende sessie uit gaan werken.  De combinatie van starters op de facilitaire arbeidsmarkt, consultants van VFM en vertegenwoordigers van een facilitaire organisatie maakt dat er creatieve en innovatieve ideeën tot stand komen. Precies wat we voor ogen hebben met dit mooie platform.

De 7 veranderopgave in relatie tot huisvesting van Gemeente Utrecht

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord