Young FM platform

In-house avond 20 november

“Unieke kans voor Young Facility Innovators om samen te werken met Professionele Innovators.”

De nieuwe bijeenkomst van het Young FM platform, dinsdagavond 20 november, wordt de kick-off van een samenwerking tussen Young FM en brightlighters. Ben jij een Facility student of -starter en wil je bouwen aan je cv en netwerk en concreet aan de slag met innovatie, kom dan naar deze avond en maak kennis met Young FM! 

Over het programma 

Brightlighters is het innovatielabel van VFM, met een passie voor Workplace & Employee Experience. Zij helpen facilitaire organisaties met een gerichte innovatiestrategie en een mix van innovatie-methodieken, tools en coaching te bouwen aan de Workplace & Employee Experience. Dat zal dan ook het thema van de avond zijn: Workplace Experience en “de werkomgeving van de toekomst”. 

De Facility Consultants en oprichters van brightlighters, Alex en Fanny, kijken er naar uit om hun creatieve werkwijze te combineren met de frisse kennis van de young professionals. 
“De Young Facility Innovators zijn de toekomst, dus hun vraag is de basis voor een goede werkomgeving.”

Workshops | Workplace Experience

Smart buildings, samenwerking met HR en IT, healthy office en Employee Experience zijn thema’s die de toekomst van de werkomgeving bepalen. Voor Facility Management een unieke kans om écht bij te dragen aan een organisatie. Brightlighters ziet de werkomgeving in drie verschillende aspecten; Culture, Space & services, Technology.

Deze thema’s en trends zullen deze avond besproken worden in de vorm van een workshop. Daarna mag jij als young professional je creativiteit loslaten op moodboards om de ideale werkomgeving te creëren. Ter afsluiting worden de moodboards gepresenteerd aan elkaar en is er gelegenheid om nog na te praten en elkaar beter te leren kennen onder het genot van een drankje.

Klinkt interessant?

Sluit je dan aan bij de in-house avond 20 november, en wie weet ben jij binnenkort een Young FM'er! 
Neem contact op met Luna of stuur een mail naar sollicaties@vfm.nl. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord