Verbinding, vertrouwen en vrijheid

Onze kernwaarden

De V van VFM staat voor onze drie kernwaarden: verbinding, vertrouwen en vrijheid. Zij vormen de kern van onze bedrijfscultuur en fungeren als ethisch kompas in alles wat we doen. Onze kernwaarden zijn onzichtbaar, maar voelbaar voor iedereen.

Verbinding

Als facilitair adviesbureau staan wij midden in het facilitaire werkveld. Dagelijks zijn wij in verbinding met facilitaire professionals en -organisaties binnen de hele keten en in vrijwel alle branches. Als bedrijf zijn we laagdrempelig voor alle stakeholders. Daarmee creëren we verbinding. Verbinding met en tussen mensen, processen en organisaties maar ook het verbinden van onze kennis en expertise. 

Vertrouwen

Vertrouwen is het fundament van onze organisatie en de basis in de samenwerkingen met onze opdrachtgevers, consultants en samenwerkingspartners. Integriteit is hierbij een belangrijk fundament. Wij stellen ons tot doel om het vertrouwen te laten groeien binnen het facilitair domein. Vertrouwen in Facility Management binnen de eigen organisatie, vertrouwen in de opdrachtnemers en vertrouwen in de eigen prestatie. 

Vrijheid 

Vrijheid is voor ons de derde sleutel voor succes en vanaf onze oprichting sterk verankerd in onze bedrijfscultuur. Wij geloven dat mensen het beste tot hun recht komen wanneer zij de vrijheid hebben om te werken waar, wanneer, hoe en met wie zij willen. Wij geven onze consultants de ruimte om zich te ontwikkelen en zelf invulling te geven aan de functie en projecten.  

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord