Performance
& Beleving.

Er is bij veel organisaties steeds meer aandacht voor klantbeleving en daarmee ook voor de facilitaire performance. Met ruim 21 jaar ervaring in performance management ondersteunen wij uw facilitaire organisatie bij het in kaart brengen van de behoefte en beleving van uw eindgebruikers en/of het gericht monitoren van de prestaties van uw leveranciers. 

Bekijk onze menukaart

Onze visie

Hoe presteert uw faclitaire organisatie? Wat verwachten uw eindgebruikers van de faclitaire dienstverlening en in welke mate voldoen uw leveranciers aan de contractafspraken? VFM ondersteunt en adviseert u bij het inrichten van performance management, het monitoren van de faciltiaire prestaties en het ophalen van de klantbehoeftes en -tevredenheid. 

Sinds de start van VFM in 1998 bieden wij faciltiair advies aan bedrijven, overheden, gezondheidszorgorganisaties,  profit en non-profit organisaties en onderwijs. 

Onze consultants zijn ervaren, deskundig en bespreken graag met u de vraag achter de vraag. Dat is de basis voor iedere optimalisatie of (her)contractering. 

 

Meer over VFM
graphic-performance-en-beleving.png

Team Performance & Beleving

Kennis & Downloads

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord