Sourcing, inkoop & contractmanagement

Procesbegeleiding aanbesteding

Wilt u binnenkort een Europese aanbesteding of inkooptraject starten en zoekt u iemand die het proces kan begeleiden? Dan bent u bij VFM aan het juiste adres! Onze consultants stellen voor u een inkoopstrategie op, schrijven de aanbestedingsdocumenten en begeleiden het volledige proces.  

Wij hebben ervaring met het begeleiden van aanbestedingen of inkooptrajecten van uiteenlopende producten en diensten. Naast onze primaire focus op het aanbesteden van facilitaire dienstverlening hebben wij recent aanbestedingen begeleid voor onder andere ICT hardware en netwerkcomponenten, directievervoer en accountancydienstverlening. Het is voor een goede aanbesteding van belang om een projectgroep samen te stellen met voldoende inhoudelijke kennis en expertise over het in te kopen onderwerp. Hier geven we in overleg met u invulling aan. U kunt erop vertrouwen dat de uitgebreide kennis van het aanbestedingsproces binnen VFM is geborgd. 

Doordat onze consultants zich dagelijks bezighouden met inkoopvraagstukken en aanbestedingsadvies kennen zij de markt en wet- en regelgeving als geen ander. Of het nu gaat om een onderhandse aanbesteding, Europese aanbesteding of Best Value Procurement. Met onze inkoopexpertise en juridische ondersteuning staan wij garant voor een efficiënte, zorgvuldige en succesvolle uitvoering van uw inkoopproces. Naast jarenlange ervaring, hebben onze consultants gerichte inkoop- en projectmanagementopleidingen gevolgd en worden periodiek bijgeschoold op het gebied van Europese aanbestedingsregels.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord