Aanbesteding schoonmaak & glasbewassing

Aanbesteding schoonmaak en glasbewassing voor Wereldhave

VFM begeleidde Wereldhave, één van de grootste Europese vastgoedbeleggingsfondsen met een focus op retail, bij de aanbesteding van schoonmaakonderhoud en glasbewassing voor zeven winkelcentra. Het doel van de aanbesteding is het selecteren van schoonmaakleveranciers die met hun dienstverlening bijdragen aan het creëren van ontmoetingsplekken en een positieve eerste indruk van bezoeker en huurder. 

Onze werkwijze

Voor de vertaling van de ambitie naar de juiste uitvraag en selectie werd VFM gevraagd om Wereldhave zowel procesmatig als inhoudelijk te adviseren en ondersteunen. Belangrijk in de aanbesteding was de inleving in Wereldhave en relevante ontwikkelingen, zoals renovaties en verbouwingen van een aantal winkelcentra.

Het resultaat

Het resultaat is een overeenkomst met een drietal leveranciers voor de in totaal zeven winkelcentra. In de aanbiedingen is veel aandacht besteed aan beleving en de specifieke behoefte van een retailomgeving. Hiermee wordt de behoefte van Wereldhave om te komen tot gestroomlijnde kwaliteits- en contractafspraken gezamenlijk gerealiseerd. Op 1 december 2016 werden de nieuwe samenwerkingen feestelijk ingeluid door middel van een proost moment bij Wereldhave met alle betrokkenen.

Gerelateerde projecten

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord