Contract audit catering Ahold Delhaize

Ahold Delhaize berhoort tot een van de grootste food retail groepen ter wereld en is bekend van o.a. Albert Heijn, bol.com en Etos. Voor de catering services op de verschillende locaties heeft Ahold Delhaize één catering partner geselecteerd. Belangrijk is dat de catering partner de Ahold medewerkers voorziet van gezonde en gevarieerde maaltijden binnen een uniforme uitstraling en aanbod. In samenspraak met de catering partner zijn criteria vastgesteld waarop de dienstverlening beoordeeld wordt.  Ahold Delhaize zet VFM in voor onafhankelijke metingen op de KPI's uit het cateringcontract.

Onze werkwijze

In de metingen wordt gefocust op de volgende onderwerpen:

  • Klanttevredenheid
  • Beleving assortiment bedrijfsrestaurant
  • Uitvoering Mystery guest onderzoek

In afstemming met de locaties maakt VFM vooraf een planning voor het uitvoeren van de metingen op locatie. Tijdens de uitvoering wordt gewerkt met standaard vragenlijsten die zijn aangepast naar de specifieke situatie en afspraken die gelden voor Ahold Delhaize. De ervaren auditoren van VFM leveren een uitgebreide rapportage op per locatiewelke vervolgens worden geanalyseerd en met elkaar vergeleken. 

Resultaat en toegevoegde waarde

De resultaten van het onderzoek geven Ahold Delhaize inzicht in hoeverre de leverancier voldoende scoort op de afgesproken KPI’s uit het contract. Concreet geeft het onderzoek de contractmanager handvatten om mee te sturen en aandachtspunten om over in gesprek te gaan met de catering partner.

De toegevoegde waarde van VFM bij dit soort metingen is de onafhankelijkheid. Daarnaast hebben de adviseurs van VFM ervaring met het uitvoeren van vergelijkbare metingen en vergelijkbare cateringconcepten. Op basis hiervan wordt Ahold Delhaize proactief geadviseerd over de cateringdienstverlening.

Gerelateerde projecten

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord