Hogeschool iPabo | Drie nieuwe facilitaire dienstverleners 

VFM begeleidde Hogeschool iPabo succesvol bij een drietal aanbestedingen op facilitair gebied. Hogeschool iPabo is een hogeschool voor opleidingen, nascholing en onderzoek op het gebied van leraren en leidinggevenden in het primair onderwijs, met een focus op interreligieus onderwijs. Hogeschool iPabo heeft een tweetal locaties: in Amsterdam en Alkmaar. In 2017 is VFM gevraagd om te begeleiden bij de Europese aanbesteding schoonmaakonderhoud en de onderhandse aanbestedingen beveiliging en catering dienstverlening. Het doel van de aanbestedingen is het realiseren van een aangename omgeving voor studenten, medewerkers en bezoekers en het voeren van professioneel contractmanagement, waarbij de dienstverlening voor beide locaties is gebundeld. 

Werkwijze

VFM heeft de rol vervuld van zowel inhoudelijk deskundige als projectleider in alle drie de aanbestedingen. Diverse interne en externe ontwikkelingen hebben een belangrijke rol gespeeld in de aanbestedingen voor Hogeschool iPabo, zoals de verhuizing van de locatie in Alkmaar naar een nieuwe verbouwde locatie en aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. 

Annemarie Pots (Hoofd Facility Management, Hogeschool iPabo):

“Door de combinatie van kennis van de facilitaire markt en het vervullen van de projectleidersrol door VFM hebben we met vertrouwen drie nieuwe facilitaire leveranciers geselecteerd.”

Resultaat 

Het resultaat is een drietal nieuwe overeenkomsten voor schoonmaak, beveiliging en catering binnen Hogeschool iPabo die aansluiten op de visie, eisen en wensen. Gedurende de eerste helft van 2018 zijn alle drie de aanbestedingen achter elkaar afgerond, en alle drie de nieuwe dienstverleners zijn ondertussen gestart. 

Projecten | Interim & recruitment Consultancy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord