Interim Hotelmanager Ziekenhuis Gelderse Vallei

Hoofd Hoteldienst a.i. voor Ziekenhuis Gelderse Vallei

Volgens Ziekenhuis Gelderse Vallei zijn voeding en bewegen zijn de bouwstenen van zorg. Met inzichten gebaseerd op (eigen) wetenschappelijk onderzoek is het ziekenhuis continu bezig hierin voor patiënten het beste te ontwikkelen. 

In dit kader paste het om een organisatorische wijziging door te voeren binnen het facilitair bedrijf. Men besloot om de Hoteldienst te splitsten in de diensten voeding en services. De directeur Facilitair bedrijf benaderde VFM. Hij zocht een interimmanager voor de implementatie van deze wijziging en wij vonden die in de persoon Joyce Groenewegen. 
Joyce maakt deel uit van ons vaste netwerk van zelfstandig interimmanagers. Met haar ervaring in andere ziekenhuizen is zij de verandermanager die ZGV wenst. Zij nam de hoteldienst onder haar hoede en wist succesvol twee teams ervan te maken. Naast het opnieuw inrichten van processen, wist zij de medewerkers mee te krijgen in de verandering. September 2019 draagt zij haar taken over aan de nieuwe manager hoteldienst. Daardoor ontstond ruimte om op het gebied van voeding een optimalisatieslag te gaan maken. In 2020 is zij hierbij betrokken als adviseur.

 

Gerelateerde projecten

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord