Interim projectleider aanbestedingen

VFM begeleidde Wereldhave bij de aanbesteding van full service beveiliging en huismeester dienstverlening voor winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp. Wereldhave is één van de grootste Europese vastgoedbeleggingsfondsen met een focus op retail. Na een succesvolle aanbesteding beveiliging voor winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht in 2017, was ook nu VFM gevraagd om de aanbesteding voor winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp te begeleiden. Het doel van de aanbesteding was het realiseren van professionele dienstverlening op het gebied van zowel beveiliging als huismeesterschap en zo een gastvrije en veilige omgeving te realiseren.

Werkwijze

VFM heeft de rol vervuld van zowel inhoudelijk deskundige als projectleider in het gehele traject van de aanbesteding. Diverse doelstellingen van Wereldhave hebben een belangrijke rol gespeeld, zoals de focus op de dienstverlenende omgang met bezoekers en de integratie van huismeestertaken, zoals klein technisch onderhoud en het coördineren van onderhoudspartijen. 

Resultaat 

Het resultaat is een nieuwe overeenkomst met één partner voor zowel de beveiliging- als huismeesterdienstverlening. Er is veel aandacht besteed aan het passend maken van de dienstverlening voor Wereldhave. Door de winnende leverancier werd een goede visie getoond op de aanpak van de opdracht, met nadruk op het uitgangspunt van Wereldhave: schoon, heel en veilig. Uiterlijk 1 januari 2019 zal er gestart worden met de nieuwe dienstverlening op winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp. 

Gerelateerde projecten

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord