Nieuw cateringconcept GVB

Catering concept voor GVB dat bijdraagt bij gezondheid 

VFM begeleidde de Amsterdamse stadsvervoerder GVB bij de aanbesteding en implementatie van een nieuw cateringconcept waarbij aandacht is voor gezondheid en de diverse gebruikersgroepen. Een belangrijke ambitie van GVB was het realiseren van klantgerichte catering met een creatief en flexibel assortiment waarbij aandacht is voor de behoefte van de diverse gebruikersgroepen. Daarnaast wilde GVB met de aanbesteding een aanbieder selecteren die past bij het programma ´GVB gezond´: het preventieve gezondheidsprogramma dat alle GVB medewerkers bewust moet maken van een gezonde leefstijl en de invloed ervan op kwaliteit van leven.

Onze werkwijze

Voor de vertaling van deze ambitie naar de juiste uitvraag binnen de richtlijnen van Europese aanbesteding werd VFM gevraagd. VFM begeleidde de Europese aanbesteding en ondersteunde bij de implementatie van het nieuwe cateringconcept op de drie locaties, waaronder het hoofdkantoor aan de Arlandaweg. Zowel het concept van de bedrijfsrestaurants als van de koffieservice en banqueting is nu afgestemd op de ambitie van GVB.

Resultaat en toegevoegde waarde

ISS facility services won de aanbesteding met het concept ‘De Wissel’. Binnen dit concept is veel aandacht voor de specifiek behoefte van de verschillende werknemers van GVB. De overeenkomst geldt voor de duur van minimaal 4 jaar. Het resultaat is een nieuw cateringconcept dat aansluit bij de visie en ambitie van GVB en daadwerkelijk inspeelt op de behoefte van de klant.

Gerelateerde projecten

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord