Ontwikkeling beheer organisatie MRDH en HTM

HTM is de tramvervoerder in de regio Den Haag. In opdracht van MRDH (vervoerregio Rotterdam en Den Haag) en HTM,  is VFM gevraagd een beheerorganisatie in te richten rondom de functie van Haltebeheer. Alleen al in Den Haag en omgeving staan 1200 haltes met een abri, inlichtingenbord, prullenbak etc. Al deze assets moeten onderhouden en beheerd worden.

Onze werkwijze

Gedurende 1,5 jaar is onze consultant Nerish Frencken voor zowel de HTM als de MRDH (Metropool Regio Den Haag) kwartiermaker om de nieuwe beheerorganisatie in te richten. Nerish is een ervaren consultant en heeft al meerdere projecten uitgevoerd voor HTM. Hierdoor is hij in staat om op een gestructureerde, pragmatische en doelgerichte aanpak de nieuwe beheerorganisatie in te richten.

Naast het project rondom de beheerorganisatie begeleidt hij een civieltechnisch project aan een spoorbaan en viaduct. Hierbij is zijn rol met name gericht op het begeleiden van het onderzoek en renovatieplan. Daarnaast is hij als projectmanager verantwoordelijk voor het project 'servicewinkel' die gerealiseerd moet worden in een operationele en bestaande winkelruimte. In dit project is hij de de schakel tussen de dienstverlener en de reiziger en nauw betrokken bij het ontwerpproces. 

Resultaat en toegevoegde waarde 

Het resutlaat is een beheerorganisatie geheel afgestemd op de 1200 haltes van MRDH en HTM. 

 

Projecten | Interim & recruitment Consultancy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord