Werving & Selectie voor Regio College

Succesvolle invulling van de functie Teammanager Huisvesting

Eind 2019  worden wij uitgenodigd bij Regio College voor een kennismaking. Zo starten wij graag een traject! Een kennismaking op locatie zorgt ervoor dat wij direct de sfeer kunnen proeven en een goed beeld kunnen vormen van de cultuur binnen een organisatie. Regio College is een MBO onderwijsinstelling o.a. gevestigd te Zaandam en Purmerend met circa 6000 studenten en 500 medewerkers.

Na een fijn en open gesprek wordt snel duidelijk wat de behoefte van Regio College is en wat zij zoeken in potentiële kandidaten voor de functie van Teammanager Huisvesting.  
Aan de hand van deze informatie en verdere input zoals een functiebeschrijving stellen we een wervingsprofiel op dat we, na goedkeuring, op onze website plaatsten.  

Aan de slag 

Dan begint de zoektocht naar de ideale kandidaat. Wij doorzoeken onze database, ons netwerk en werven ook via de vacature op onze website. We voeren uitgebreide interviews met diverse kandidaten en letten hierbij niet alleen op de vereiste competenties, maar juist ook de soft skills en drijfveren van de kandidaat. 

Wij selecteerden vier passende kandidaten (waarvan 1 interne kandidaat) voor de functie. We maken vervolgens de CV’s compleet en schrijven  uitgebreide profielschetsen. Daarin beschrijven we onze indruk van deze kandidaat, waarom hij/zij passend is voor de functie, maar juist ook de eventuele verbeter- of  aandachtspunten. Op deze manier geven we een duidelijk beeld van de kandidaten.

Regio College kiest ervoor om met alle vier de kandidaten in gesprek te gaan. Vervolgens selecteerden zij enthousiast twee kandidaten waar ze graag de procedure mee voortzetten. 

De beste match

Geen enkele werving & selectie opdracht is hetzelfde, en we zijn graag flexibel naar de vraag. Regio College geeft aan gebruik te willen maken van assessments in de procedure. Geen probleem voor ons om te regelen. Celiné, ons contactpersoon bij Regio College, wil  graag dat wij gebruik maken van Leeuwendaal, het vaste Assessment Bureau van het Regio College. Zij zijn gespecialiseerd in het afnemen van specifieke competentietests. Wij ontzorgen Regio College in de aanmelding en verdere contacten rondom assessments. 

De combinatie van de gesprekken met de stakeholders binnen Regio College, het advies van VFM en de uitslag van de competentietest, zorgde voor een weloverwogen en goede beslissing voor de beste match. Nadine Vleer-Nugter krijgt de voorkeur bij Regio College en is inmiddels aan de slag als Teammanager Huisvesting.   

Gerelateerde projecten

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord