Young FM bij VFM

Ik studeerde Facility Management  aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds begin 2022 neem ik deel aan het talentenprogramma van VFM. In dit programma krijg ik de kans om mijn bijdrage te leveren aan adviesopdrachten. Daarnaast word ik gedetacheerd naar diverse opdrachtgevers in diverse rollen.

Hoe ziet het Young FM programma eruit voor mij?

Door mijn interesse in inkoop ben ik als Young-FM’er gestart binnen team Sourcing. Hier ga ik aan de slag met verschillende inkoopwerkzaamheden. Veelal trek ik op met een senior consultant bij Europese aanbestedingen. 

Zoals genoemd deed en doe ik ook interim opdrachten. Daar vertel ik graag wat meer over!

 

Interim opdrachten bij Stedelijke Museum en op een vliegveld

In januari 2022 ging ik aan de slag bij het Stedelijk Museum Amsterdam. Twee dagen in de week was ik in ‘De Badkuip’ te vinden als junior medewerker gebouwbeheer. Als gebouwbeheerder ben je het facilitaire aanspreekpunt voor collega’s en leveranciers en pak je verschillende facilitaire werkzaamheden op. Denk bijvoorbeeld aan het coördineren van verschillende technische storingen en onderhoud. En dat is best een uitdaging in een museum wat zeven dagen per week geopend is! Een super interessante en afwisselende omgeving, waar ik met veel plezier mijn steentje aan droeg.

Naast mijn opdracht in het Stedelijk Museum, deed ik een opdracht bij Rotterdam The Hague Airport. Bij de afdeling Terminal Beheer ging ik aan de slag  met verschillende facilitaire opdrachten. Ook weer een bijzondere omgeving, waar het in de drukke zomerperiode gaaf was om te zien hoe er met alle partijen samen wordt gewerkt om een succesvol zomerseizoen te draaien. Daarnaast is er een aantal maanden ontzettend veel veranderd op de luchthaven om de beleving van reizigers te verhogen. Denk aan nieuw meubilair en een nieuwe kinderhoek en verbouwingen van de horeca en tax-free shop. Een project waar ik veel energie in stak,  is de aanbesteding ‘Material Flow Management’. Een traject waarbij het verduurzamen van afvalverzameling en -verwerking centraal staat.

 

Vliegende start

Deze opdrachten waren een ontzettend leuke manier om als startende professional aan de slag te gaan binnen het facilitaire werkveld. Doordat ik tijdens mijn werkzaamheden te maken had met verschillende opdrachtgevers, doelen en projecten, leer ik snel en veel. Deze waardevolle inzichten neem ik mee. Ik merk dat de praktijk ervaring toegevoegde waarde heeft voor de adviesopdrachten die ik doe.

Gerelateerde projecten

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord