Young FM programma

Dé combinatie tussen leren en werken binnen FM

Kind & Co Ludens biedt al ruim 40 jaar kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Ze groeiden in korte tijd met ruim 500 locaties verspreid over midden Nederland uit tot één van de grootste aanbieders van Nederland. De facilitaire organisatie groeide mee en moest anticiperen. Een frisse en vernieuwende invulling voor de servicedesk was wenselijk. Daar vonden VFM en Kind & Co elkaar in de samenwerking.

Het Young FM programma is hét programma voor facilitaire organisaties om jong talent in te zetten. Onze talenten vervullen uw facilitaire startersfunctie. Zij ontvangen van VFM diverse trainingen en een begeleidingstraject waardoor zij een hele steile leercurve vertonen en de organisatie ontlast wordt in de begeleiding.

Facilitair coördinator bij Kind & Co

Het klikte direct bij de eerste kennismaking. Bianca Drullman was de young professional waar Kind & Co naar op zoek was; enthousiast, leergierig en een echte aanpakker.

Bianca is het eerste aanspreekpunt voor het FMIS systeem Axxerion. Ze voert procesverbeteringen door in het FMIS systeem en is verantwoordelijk voor de communicatie. Daarnaast is Bianca in de rol van Facilitair Coördinator verantwoordelijk voor de locaties in regio oost en het hoofdkantoor. Ze coördineert storingen en onderhoud op de verschillende locaties en stuurt daarvoor de technisch medewerker aan. Ook bezoekt ze verschillende locaties om de voortgang van de werkprocessen te bespreken met de clustermanagers. 

“Bianca is in 18 maanden enorm gegroeid. Qua vaardigheden en kennis, maar vooral als persoon. Krachtig en volwassen.”
– Merel Dorst-Ouwehand, Hoofd Facilitair en Huisvesting

Coaching traject

Als starter is je eerste baan altijd spannend, maar zeker wanneer de omgeving waarin je terechtkomt in een transitie zit. Daardoor zaten de eerste maanden bij Kind & Co voor Bianca vol uitdagingen. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk gebied. Bianca heeft laten zien dat zij zich op beide vlakken snel kan ontwikkelen. Vanuit het Young FM programma hebben wij haar door middel van diverse trainingen en coaching kunnen helpen om een plek binnen het nieuwe facilitaire team van Kind & Co te veroveren. In dit team is ze nu één van de steunpilaren. 

Na het Young FM programma, een traject van 18 maanden, gaat Bianca  in dienst bij Kind & Co. Wij zijn supertrots en wensen haar veel plezier en succes bij deze mooie organisatie

Interesse gewekt?

Heeft u een startersfunctie beschikbaar of behoefte aan een frisse blik of nieuwe dynamiek? Wij maken graag kennis en bespreken de mogelijkheden voor talent binnen uw organisatie!
Of ben je een starter op de arbeidsmarkt en lijkt je dit wat? Aarzel niet om contact op te nemen! 

Gerelateerde projecten

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord