Werkomgeving & services

Projectmanagement en realisatie

Onafhankelijk, professioneel en altijd met een duidelijke focus op zowel bedrijfseconomische als maatschappelijke waarden. Dat is hoe VFM Projectmanagement uitvoert.

Focus op duurzame en waardevolle resultaten

Onze projectmanagers en projectleiders richten zich op het behalen van duurzame en waardevolle resultaten.  Het ‘waarom’ en het ‘doel’ van het project zijn daarbij leidend. Samen met de organisatie kiezen wij de beste methodiek om het project te leiden en rapporteren wij op de specifieke beheerscriteria waaronder kosten, tijd en risico’s.  

Oog voor de verandering 

Ieder project brengt een verandering met zich mee voor de organisatie, tijdelijk of voor de lange termijn. Vanuit onze ervaring kunnen wij u adviseren hoe we deze verandering het beste kunnen begeleiden. Met inhoudelijke kennis, oog voor de context én het resultaat maken wij gezamenlijk het project tot een succes.  

Wij staan voor u klaar 

Van het begeleiden van een verhuizing, de implementatie van een nieuwe dienst of systeem, de realisatie van een nieuwe huisvestingconcept of de inrichting van een werkplek. Heeft u behoefte aan ondersteuning bij de realisatie van uw project? Onze projectmanagers staan voor u klaar!  

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord