Performance & beleving

Schoonmaakkwaliteit

VSR-KMS, HACCP of SPM

Wilt u inzicht in de schoonmaakkwaliteit? Wij gebruiken diverse meetmethodieken om zo objectief als mogelijk de kwaliteit van dienstverlening te meten. Voor schoonmaakkwaliteit zetten we de VSR-KMS-meting of de ER-KMS-meting in. De laatste methode is minder bekend en gebruiken we vooral bij resultaatgerichte schoonmaakcontracten. 

Bijzonder trots zijn we op de door ons zelf ontwikkelde methodiek voor onze opdrachtgever Schiphol. Dit meetsysteem op maat SPM (Schiphol Performance Management) meet zowel schoonmaakkwaliteit als beleving en betrekt de gedragingen van de medewerkers van de opdrachtnemer bij de meting. Deze methodiek is zo succesvol dat we ook een aantal Franse en Belgische vliegvelden en openbaar vervoerders als opdrachtgever hebben binnen gehaald. De SPM is volledig geautomatiseerd en kan geheel op uw organisatie, omgeving of contractvorm worden ingericht. 

Nieuwsgierig? Wij brengen u graag in contact met een van onze tevreden opdrachtgevers of komen bij u langs voor een presentatie. Lees hier meer over ons schoonmaakadvies.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord