Sourcing, inkoop & contractmanagement

Een succesvolle sourcingstrategie

Gaat u binnenkort aanbesteden of twijfelt u over het al dan niet in eigen beheer houden of uitbesteden van dienstverlening? Dan is dit het moment om na te denken over uw sourcingstrategie.

Verbinden

Weloverwogen sourcing leidt tot toegevoegde waarde voor uw organisatie. Verbinden is hierin het toverwoord. Een sourcingstrategie legt verbinding tussen het dienstverleningspakket, de organisatiedoelen, uw facilitaire organisatie en de leveranciersmarkt.

Strategie

VFM ondersteunt en adviseert u in het komen tot een sourcingstrategie die het beste past bij uw organisatie. Wij stellen een gedegen plan op dat inzage geeft in verschillende sourcingscenario’s. Vervolgens adviseren wij u in uw keuze. Hierin is aandacht voor onder andere het portfolio, aansturing, (juridische) risico’s en de consequenties voor personeel en de organisatie. 

Vervolgproces

Het gekozen scenario is het startpunt voor het vervolgproces. Wij hebben brede kennis en ervaring in huis waarmee wij u ondersteunen bij de implementatie van noodzakelijke organisatiewijzigingen, het vaststellen van een inkoopstrategie en/of het aanbesteden van dienstverleningscontracten. 

Case uit de praktijk

Bent u nieuwsgierig naar wat een sourcingstrategie voor uw organisatie kan bijdragen? Lees hier een aantal voorbeelden bij onze opdrachtgevers. 

Infographic sourcing | in 4 stappen naar best fit dienstverlening

Wilt u meer lezen over sourcing? Download onderaan deze pagina onze infographic met de vier stappen om een succesvol sourcingproces voor uw organisatie te ontwerpen en de beweging te maken naar best fit dienstverlening! 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord