Alex
de Groot

Consultant | Junior Partner

Over Alex 

Met mijn achtergrond in Facility management  heb ik mij in mijn carrière gespecialiseerd in de werkomgeving en huisvestingsprojecten. Altijd ben ik op zoek naar toegevoegde waarde van de werkomgeving en services voor de mens. Innovaties en trends in de werkomgeving en services houd ik nadrukkelijk in de gaten en vertaal ik naar het heden en mijn projecten.

In verschillende rollen heb ik projecten bij opdrachtgevers tot een succesvol einde gebracht. Zo ben ik o.a. verantwoordelijk geweest voor projectmanagement, het opstellen van strategische huisvestingsvisies, grootschalige renovaties en nieuwbouwprojecten. Door de jaren heen heb ik mijn visie ontwikkeld op hoe een werkomgeving voor een organisatie zou moeten werken. Een spiegel van de ziel, dat is wat een werkomgeving zou moeten zijn. Met ruimte voor diversiteit en identiteit. Dat begint bij een strategische huisvestingsvisie vanuit ambitie en organisatievisie. 

Ik ben een leider zonder de baas te willen zijn, ik handel uit vertrouwen en wil in samenwerking succes vinden en behalen. Specifieke onderwerpen waar naar de toekomst toe voor mij persoonlijk muziek in zit: duurzaamheid & circulariteit, smart building & connected services en de invloed van een werkomgeving op de mens. 

Alex de Groot

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord