Arnold
Priester

Consultant Kwaliteit

Over arnold 

Schoonmaak is al meer dan 20 jaar mijn specialisatie. Door vanaf de werkvloer mijn ervaring op te bouwen heb ik een zeer brede kennis in en ervaring met de vele (bedrijfs-)processen die spelen bij opdrachtgevers en schoonmaakbedrijven. 

Binnen VFM ben ik dé specialist als het gaat om schoonmaak en de kwaliteitsmetingen daarvan. Zowel voor opdrachtgevers in Nederland, maar ook internationaal. Bijzonder trots ben ik op de door ons zelf ontwikkelde methodiek voor onze opdrachtgever Schiphol. Dit meetsysteem op maat, meet zowel de schoonmaakkwaliteit alsook de beleving en betrekt de gedragingen van de medewerkers van de opdrachtnemer bij de meting. 

Ook andere kwaliteitsmetingen reken ik tot mijn expertise. Denk aan kwaliteitsmetingen catering en beveiliging maar ook klanttevredenheidsonderzoeken. Met mijn analytische insteek kan ik organisatie écht toegevoegde waarde leveren.

Ik sta voor duidelijke communicatie naar relaties en ik streef naar helderheid en eenduidigheid in het spanningsveld waarbinnen ik opereer.

Arnold Priester

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord